1 Octombrie 2020 – Ultim update

Acest website este administrat de ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. Accesul si utilizarea lui, precum si a website-urilor conexe presupun acceptarea unor termeni si conditii. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor legislatiei in vigoare.

DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni se traduc astfel:
 site: portalul apartinand si fiind administrat de ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L., prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind activitatea desfasurata de ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L.
– continutul site-ului: orice material, orice informatie, publicate pe site sub orice forma – text, fotografii, grafica, audio, video;
– utilizator: persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale prezentului site;
– utilizare abuziva: utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii

ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. isi rezerva dreptul de a remedia in orice modalitate permisa de lege orice violare a acestor termeni si conditii, inclusiv violarea drepturilor referitoare la sigla si logo-ul organizatiei si a drepturilor de autor referitoare la continutul site-ului.
Continutul site-ului este selectat dupa criteriile organizatiei si la libera alegere a acesteia. ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, inclusiv termenii si conditiile de utilizare ale acestuia. Folosirea in continuare a site-ului inseamna acceptarea noilor termeni si conditii.

ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. nu raspunde pentru consecintele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea site-ului, inclusiv folosirea necorespunzatoare, improprie sau frauduloasa a acestuia.

ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru orice contaminare cu virusi sau orice alta contaminare care are proprietati distructive. ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. nu garanteaza pentru nicio necontaminare in acest sens. Nicio transmisiune pe internet nu este 100% sigura, de aceea orice informatie transmisa prin e-mail implica riscul utilizatorului.

Termenii si conditiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea romana. Orice litigii decurgand din utilizarea site-ului sau in legatura cu acesta vor fi supuse spre rezolvare instantelor judecatoresti din Romania.

CONDITII

Drepturi de proprietate intelectuala          
Continutul site-ului ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu mentionarea sursei (ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L.). Utilizarea fotografiilor este permisa numai cu acordul scris prealabil al ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. solicita date de livrare si de contact ale utilizatorilor/clientilor, nesolicitand date cu caracter sensibil sau personal.

Politica de Confidentialitate

Datele clientilor (nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail) sunt informatii confidentiale, pe care ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. le colecteaza si utilizeaza cu maxima responsabilitate, prin crearea politicilor de protectie a datelor si prin implementarea acestor politici la nivelul firmei.

Astfel, ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. nu va solicita clientilor decat informatiile necesare pentru:

 • confirmarea comenzilor
 • date de contact
 • informarile privind produsele

Utilizatorii pot solicita informatii suplimentare direct de la reprezentantii firmei la adresa de e-mail: office@cadouridecorative.ro sau la numarul de telefon: 0773820658

Utilizatorii pot, de asemenea, solicita adaugarea, corectarea sau stergerea datelor personale, conform reglementarilor GDPR.

In cazul in care stergerea informatiilor nu contravine legii, datele personale ale utilizatorului vor fi eliminate din baza de date in cel mult 30 de zile calendaristice de la data solicitarii.

Dupa acordarea consimtamantului de colectare, prelucrare si stocare a datelor, acestea sunt pastrate in baza de date a ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. timp de 2 ani.

Va asiguram ca:

Nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.

Va vom tine la curent cu activitatea noastra, atat in ceea ce priveste campanile noastre, cat si in ceea ce priveste serviciile pe care le oferim.

Ne puteti oricand comunica felul in care doriti ca ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. sa comunice cu dumneavoastra, inclusiv felul in care doriti sa fiti contactati. Va asiguram ca vom respecta intru totul solicitarea dumneavoastra.

Vom lua toate masurile de siguranta pentru a proteja datele dumneavoastra personale prin politici si proceduri de securitate.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@cadouridecorative.ro sau la numarul de telefon: 0773820658

Datele de contact complete ale companiei

Datele de contact complete ale companiei

Firma: ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L.
Sediu social: Sat Rosu, Comuna Chijna, Drumul BACRIULUI, Nr. 43A, Judetul Ilfov
Activitatea principala: 4676 – Comert cu ridicata al altor produse intermediare
Cod unic de Inregistrare: 41457132
Din data de: 29.07.2019
Identificator unic la nivel European (EUID): ROONRC.J23/3350/2019
Nr. Ordine in registrul comertului: J23/3350/29.07.2019

Bunurile si Serviciile ce se vor achita cu cardul

 1. Aranjamente florale
 2. Rame foto
 3. Albume foto
 4. Accesorii decorative
 5. Cadouri
 6. Buchete
 7. Alte accesorii de tip decorativ

Politica de plata online cu Cardul

 1. Modalitatea de plata accesibila este: Plata online cu cardul. Accesul in vederea efectuarii unei  comenzi ii este permis oricarui utilizator.
 2. Comunicarea cu utilizatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.
 3. In cazul platilor online, ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Alte modalitati de plata

 1. Ramburs: Atunci cand comanda ajunge la destinatar prin intermediul unei firme de curierat
 2. La ridicare: Plata se poate efectua in sediul fizic al companiei la adresa mentionata in pagina de contact, la momentul ridicarii produsului

 Politica de livrare a produselor

Produsele vor fi ambalate respectand criteriile de siguranta necesare transportului astfel incat acestea sa ajunga intr-o stare cat mai buna la client. Cu toate acestea NU ne asumam distrugerea sau vatamarea coletului din pricina firmelor de curierat.

Posibilitatea de livrare a produselor va fi disponibila exclusiv prin parteneriat cu firme de curierat avizate!

Toate comenzile vor fi livrate in termen de maxim 48-72 de ore de la plasarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a intarzia cu expeditia acestora caz contrat in care veti fi anuntat in prealabil de catre unul dintre angajatii nostrii.

Politica de retur/anulare

Utilizatorul/Clientul poate anula in exclusivitate doar comenzile cu metoda de plata selectata ca fiind te tip Ramburs sau la Ridicare. Toate comenzile achitate online vor fi onorate neputand fii anulate.

Utilizatorul/Clientul poate solicita serviciul de retur contactandu-ne telefonic sau la una din adresele de email disponibile pe platforma. Cu mentiunile aferente acestei solicitari si eventual poze in cazul produselor deteriorate.

Cum folosim informatiile personale?

Putem folosi informatiile dvs. personale pentru:

 • A putea gestiona intrebarile si sesizarile dvs.;
 • Procesarea comenzilor facute online;
 • Oferirea de informatii legate de activitatea ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L., a campaniilor si evenimentelor, precum si a serviciilor noastre;
 • Acordul cu obligatiile legale, politicile si procedurile firmei;

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor care este in vigoare incepand cu 25 Mai 2018, aveti urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul de a accesa informatiile personale
 2. Dreptul de a edita si de a actualiza informatiile personale
 3. Dreptul de a solicita ca informatiile personale sa fie sterse
 4. Dreptul de a restrictiona procesarea informatiilor personale
 5. Dreptul de a obiecta
 6. Dreptul de a emite o plangere catre o autoritate supraveghetoare.

ALEMAR BORSET PROBIO S.R.L. © 2019 – 2020